Meld je aan

Over ons

Veel startups hebben een origin story, een verhaal dat antwoord geeft op de vraag: Waarom ben jij dit bedrijf begonnen? Voor veel mensen is hun bedrijf de uitkomst van een probleem waar zij zelf tegenaan liepen. Voor mij is de uitkomst van mijn probleem het bedrijf Go Time Business.
 
Ik was altijd al gefascineerd door mensen die voor zichzelf werken, mensen die op eigen kracht zorgen voor brood op de plank. Vandaar dat ik al op jonge leeftijd bezig was met het bedenken en creëren van mijn eigen ondernemingsplannen. Vaak merkte ik dat ik al snel tegen problemen aanliep waar ik zelf geen oplossing voor wist. Ik wist gewoon niet waar ik moest kijken of wat de eerste stappen zouden zijn als ik wel zou beginnen. Op zo een moment had ik iemand nodig die mijn brandende vragen met heldere taal zou kunnen beantwoorden, een soort mentor die klaar voor mij stond wanneer ik het nodig had.
 
Met trots kan ik vertellen dat ik mijn eigen probleem heb kunnen omzetten naar iets moois. Vanaf nu kan Go Time Business mensen met diezelfde ondernemersdroom de zekerheid bieden die ik in die tijd nodig had. De mentoren of experts heeft het bedrijf nu tot zijn beschikking om mensen te helpen om van hun businessplan werkelijkheid te maken!
Let’s make magic happen!