Hoe werkt het?

Je staat er niet alleen voor...

Veel mensen beginnen een bedrijf met veel zelfvertrouwen en het idee dat hun business uiteindelijk uit zichzelf gaat lopen. Vaak volgt kort hierna een periode wanneer de realiteit inkickt, en mensen het vertrouwen in hunzelf en het businessplan verliezen. Het is juist de taak van de ondernemer om het aanbod hierna verder aan te passen zodat deze volledig aansluit op de behoefte van de doelgroep. Dit is natuurlijk erg makkelijk gezegd, en minder makkelijk gedaan. Go Time Business biedt jou hierom de juiste handvaten in de vorm van expertise van ervaringsdeskundigen die eerder in jouw schoenen hebben gestaan. Wees gerust, je staat er niet alleen voor!

Wist jij dat van de 230.000 ondernemers die in 2019 waren gestart, er 130.000 datzelfde jaar ook waren gestopt? (Jeroen van Eijnhoven, 2020)

55%

GO TIME BUSINESS

Het proces

Door je aan te melden voor een beginconsult bereid je jezelf voor op een 40 minuten gedurende consult met een expert op een vakgebied naar keuze. In dit consult krijg je de kans om de eerste 10 minuten alle ins en outs van jouw beginnende bedrijf uit te drukken in een overtuigende presentatie.

Vervolgens is er ruimte om op maat gemaakte feedback te genieten van onze expert, waaruit een daaropvolgend gameplan rolt. Hierdoor wordt er een helder beeld gevormd van de eerste stappen in de juiste richting, en heeft jouw businessplan een betere kans van slagen!

Naast het beginconsult bestaat er ook de mogelijkheid om voor een los vervolgconsult te gaan, of om voor een pakket te kiezen wat meerdere vervolgconsults bevat.

Het stappenplan

1. Meld je aan

Welke kennis mist er nog bij de startfase van jouw bedrijf? Meld je aan via de website en vermeld duidelijk aan welke expertise jouw beginnende bedrijf behoefte heeft.

2. Mailcontact

Gefeliciteerd met de eerste stap richting een waardevolle investering! Je word per mail binnen 2 werkdagen benaderd om contact te leggen tussen jou en onze expert.

3. Voltooi je betaling

Nadat eventuele vragen zijn beantwoord met het bel- of mailcontact, wordt er een factuur opgestuurd. Voltooi je betaling om verder te gaan naar de volgende stap.

4. Bereid je goed voor

Bereid voorafgaand aan het consult een korte presentatie voor wat de ins en outs van jouw bedrijf goed weergeeft. Bedenk daarnaast van tevoren wat voor vragen jij aan de expert wilt stellen.

5. Pitch jouw bedrijf

Pitch jouw bedrijf aan de expert met het gekozen vakgebied. Je hebt 10 minuten de tijd om jouw business zo helder mogelijk te presenteren.

6. Ontvang feedback

Krijg op maat gemaakte feedback en vorm samen met de expert jouw gameplan. Na Afloop van jouw presentatie volgt een tijd van 30 minuten waar je de tijd krijgt om samen met de expert een strategisch plan op te stellen.