contact ons

Heb je een vraag? Neem snel contact met ons op.

GOTIMELOGO

Contact ons

Stuur ons gerust een email bij vragen. U kunt een antwoord verwachten binnen 2 werkdagen.

Info@gotimebusiness.com

bel ons

Wenst u een spoediger antwoord? Bereik ons via dit telefoonnummer.

+31 6 40 25 91 18

  FAQ

  Go Time Business is er voor de startende ondernemer. Hierbij maakt het niet uit of je nu al wel of nog niet begonnen bent met ondernemen. De startfase van een eigen bedrijf is voor veel ondernemers de moeilijkste periode geweest, Go Time Business streeft ernaar om deze periode te vergemakkelijken. 

  Go Time streeft ernaar om voor elk persoon in Nederland met een ondernemersdroom de stap om te gaan beginnen kleiner te maken. Verder hopen wij de juiste handvaten te bieden om het businessplan een betere kans van slagen te geven. In 2019 begonnen 230.000 mensen in Nederland met ondernemen, helaas stopten hetzelfde jaar meer dan de helft van dit aantal. Dit omdat voor veel mensen de startfase de moeilijkste periode is (ikgastarten, 2020). 

  Het beginconsult biedt de eerste 10 minuten de gelegenheid om de ins en outs van jouw bedrijf uit te leggen aan de expert. Zorg ervoor dat je een duidelijke presentatie als voorbereiding hebt, tezamen met eventuele vragen die je aan de expert kunt stellen. De tijd die je met de expert hebt is gelimiteerd, dus zorg dat je geen minuut verspilt!

  Je kunt je via de website aanmelden voor een beginconsult met een expert op vakgebied naar keuze. Tijdens je aanmelding vermeld je duidelijk tegen welke problemen je aanloopt en welke expertise jouw bedrijf kan gebruiken. Binnen 2 werkdagen wordt er contact met je opgenomen om eventuele vragen te beantwoorden en om contact te leggen tussen jou en de expert. Houd er rekening mee dat er een wederzijds moment moet worden gevonden waarbij beide agenda’s een vrij tijdstip bieden. Wij streven ernaar om binnen een week na de aanmelding een afspraak te hebben ingepland.

  Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact contact met ons op.

  GT_logo_wit